7 februarie 2016


Pentru decolorarea parului, am folosit pudra decoloranta fara amoniac, cu ulei organic de argan, Keune So Color Pure, cu oxidant 20 vol.
Pentru ca parul sa fie protejat in totalitate, deoarece o portiune de 10 cm spre varfuri, era foarte uscata si poroasa, am adaugat Olaplex. Il folosesc ori de cate ori pun la indoiala integritatea parului. Personal, cred ca Olaplex este cel mai bun produs pentru corectia culorii, este asiguraraea ca pot aduce parul clientelor la un nivel, la care niciodata nu am crezut ca este posibil inainte, fara daune!Dupa aproximativ 60 - 70 minute, am spalat parul, dupa care am adaugat Olaplex nr. 2 pentru 20 minute. Dupa uscare, am obtinut o baza de 10 la radacina si o baz a de 8.3/ 8.34 pe lungime. Pentru a uniformiza culoarea am aplicat pe radacini un meniu de 6.3/ 7.32/ 0.33 cu oxidant 10 vol.
Pe lungime, pentru a nutraliza baza de blond-auriu-aramiu, am aplicat 7.22/ 8.17/ 0.11 cu oxidant 10 vol. Dupa aproximativ 30 de minute de actionare, parul a fost spalat si tratat corespunzator dupa vopsit. in principiu, pentru ca parul sa ramana sanatos in continuare dupa o operatiune ca asta, clienta trebuie sa foloseasca dupa fiecare spalat, masca sau balsam, pentru a mentine parul hidratat tot timpul.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu