23 octombrie 2013

              Cum putem spori ritmul de crestere al parului?             


Doua elemente sunt elementare daca doriti ca parul sa cresca mai rapid si mai rezistent ca in prezent si anume: o nutritie echilibrata si masarea scalpului timp de 5 min pe zi sau de 3-4 ori pe saptamana.

Pentru a favoriza cresterea parului, alimentatia ar trebui sa fie alcatuita din proteine care contin sulf. Sulful se gaseste in toate celule corpului. Este important nu numai pentru cresterea parului, dar si pentru unghii, piele, in mentinerea echilibrului Ph-ului, in reglarea zaharului din sange, precum si pentru combaterea efectelor imbatranirii pielii. Sursele alimentare principale de sulf sunt carnea, ouale, produsele lactate si fructele de mare, migdalele, fisticul si avocado.
Masajul se va realiza cu varful degetelor de la ambele maini, prin miscari circulare astfel: din partea posterioara spre crestet, dinspre frunte spre crestet si din partile laterale spre crestet. Prin masaj veti stimula folicolii pilosi si parul va creste mai repede si mai rezistent ca inainte. In plus, masajul va avea si un efect de relaxare asupra intregului organism pe langa faptul ca va favoriza irigarea sangvina care va aduce un aport crescut de substante nutritive la nivelul radacinii firelor de par.

Spor in executarea masajului sau in gasirea unei persoane care sa o faca in locul vostru!



O masca la indemana oricui pentru stimularea vresterii parului:
-un galbenus de ou, o lingura sau o jumatate de lingura de ulei de ricin (in functie de tipul parului - uscat sau gras), o lingura de suc de lamaie.Amesteca cele trei ingrediente pana se formeaza o pasta, dupa care aplic-o pe par, masand scalpul. Acopera capul cu o casca de dus si lasa tratamentul sa actioneze peste noapte. Uleiul de ricin este ingredientul cheie in orice tratament pentru cresterea rapida a parului. Acesta are o putere mare de regenerare, combate caderea parului si ii intareste radacina. Galbenusul de ou hraneste radacina firelor de par, iar sucul de lamaie tine la distanta seboreea si da luciu natural podoabei capilare.

 

 
                                                                                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu